Malaysia Airlines Pamaburan 370

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Malaysia Airlines Pamaburan 370 iku sawijining pamaburan montor mabur Boeing 777-200ER darbéné Malaysia Airlines sing ilang ing tengahing segara ing tanggal 8 Maret 2014 nalika mabur saka Papan Anggegana Internasional Kuala Lumpur, Malaysia menyang Papan Anggegana Internasional Ibu Kutha Beijing, RRT. Montor mabur iki nggawa awak 12 wong lan panumpang 227 wong saka 15 nagara.

Sanadyan dianakaké operasi gedhèn-gedhèn panggolèkan bathang montor mabur iki, dunungé durung tinemu, nganti anané pérangan swiwi sing tinemu ing tanggal 29 Juli 2015, ing Pulo Réunion.

Uga delengen[besut | besut sumber]