Malaysia Airlines Pamaburan 17

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Malaysia Airlines Pamaburan 17 iku sawijining pamaburan montor mabur Boeing 777-200ER darbéné Malaysia Airlines sing tiba kena rokèt ing Torez, Ukraina sisih wétan ing tanggal 17 Juli 2014. Montor mabur iki mangkat saka Schiphol, Walanda menyang Papan Anggegana Internasional Kuala Lumpur, Malaysia. Montor mabur iki nggawa awak 15 wong lan panumpang 283 wong saka 10 nagara.

Uga delengen[besut | besut sumber]