Luck by Chance

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Luck By Chance iku sawijining filem Bollywood sing dirilis taun 2009 lan kanggo pisan disutradarani Zoya Akhtar. Film iki dibintangi déning Konkona Sen Sharma lan Farhan Akhtar, karo Rishi Kapoor, Dimple Kapadia, Juhi Chawla, Hrithik Roshan, Isha Sharvani lan Sanjay Kapoor. Ikon filem India Aamir Khan lan Shahrukh Khan uga nduwé peran kaméo (bintang tamu) ing filem iki.

Film iki prakara panglelanan sawijining aktor anom anama Vikram Jaisingh (Farhan Akhtar) sing teka ing Mumbai péngin dadi bintang filem. Film iki dirilis ing tanggal 30 Januari 2009.

Paraga[besut | besut sumber]