Saurabh Shukla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saurabh Shukla
Saurabh Shukla ing Rekha Bharadwaj Show
Saurabh Shukla ing Pertunjukan Rekha Bharadwaj
LairIndia
PakaryanAktor, Direktur, Panulis skénario
Taun aktif1994 - saiki

Saurabh Shukla iku sawijining aktor, direktur lan panulis skénario filem lan télévisi India.

Kauripan awal[besut | besut sumber]

kulawarga Shukla ninggal Gorakhpur menyang Delhi nalika dhèwèké umur rong taun. Sawisé ngrampungaké sekolahé, dhèwèké nerusaké lan lulus saka Sekolah Tinggi Khalsa, Delhi. Karir profésionalé diwiwiti taun 1984 kanthi mlebu téater.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Minangka aktor[besut | besut sumber]

Minangka panulis[besut | besut sumber]

Minangka sutradara[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]