Lubuk Pakam, Deli Serdang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lubuk Pakam
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatera Utara
KabupatènDeli Serdang
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri12.07.28 Edit the value on Wikidata
Cacah padunung96.038 (2019) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Stasiun sepur Lubuk Pakam (1900-1930)

Lubuk Pakam iku kacamatan ing Kabupatèn Deli Serdang Provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Deli Serdang