Lubuk Pakam, Deli Serdang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatera Utara
Désa/Kalurahan 2/11

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Stasiun sepur Lubuk Pakam (1900-1930)

Kacamatan Lubuk Pakam iku kacamatan ing Kabupatèn Deli Serdang propinsi Sumatra Lor.

Désa/Kalurahan[sunting | besut sumber]

Bali menyang: Kabupatèn Deli Serdang