Liam Kelly

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Liam Kelly
Katerangan priangga
Jeneng dawa Liam Anthony Kelly[1]
Tanggal lair (1995-11-22) 22 Novèmber 1995 (umur 25)
Papan lair Basingstoke, Inggris
Dhuwur 5 ft 4 in (1.63 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Oxford United (nyileh soko Feyenoord)
Karir nom
2004–2013 Reading
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2019 Reading 82 (7)
2016Bath City (nyileh) 16 (6)
2019– Feyenoord 1 (0)
2020–Oxford United (nyileh) 7 (0)
Tim nasional
2013–2014 Republik Irlandia U-19 4 (1)
2014 Republik Irlandia U-21 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:16, 13 July 2020 (UTC).


Liam Anthony Kelly (lair 22 November 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Oxford United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 22 October 2016.
  2. "Liam Kelly - Biography". oufc.co.uk. Oxford United F.C. Dibukak ing 6 March 2020.