Sam Winnall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sam Winnall
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sam Thomas Winnall[1]
Tanggal lair (1991-01-19) 19 Januari 1991 (umur 31)[2]
Papan lair Wolverhampton, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Oxford United
Angka 11
Karir nom
Goodrich
0000–2009 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2013 Wolverhampton Wanderers 0 (0)
2011Burton Albion (nyileh) 19 (7)
2011Hereford United (nyileh) 8 (2)
2012Inverness CT (nyileh) 2 (0)
2012Shrewsbury Town (nyileh) 4 (0)
2013–2014 Scunthorpe United 45 (23)
2014–2017 Barnsley 97 (41)
2017–2020 Sheffield Wednesday 36 (5)
2017–2018Derby County (nyileh) 17 (6)
2020– Oxford United 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:58, 14 February 2021 (UTC).


Sam Thomas Winnall (lair 30 Maret 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Oxford United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Sheffield Wednesday" (PDF). English Football League. p. 65. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Sam Winnall". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 16 July 2018.