Anthony Forde

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anthony Forde
Anthony Forde walsall.jpg
Forde main kanggo Walsall ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Anthony Michael Forde[1]
Tanggal lair (1993-11-16) 16 Novèmber 1993 (umur 27)
Papan lair Ballingarry, Irlandia
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Oxford United
Angka 14
Karir nom
1998–2009 Ballingarry AFC
2009–2011 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2014 Wolverhampton Wanderers 21 (0)
2013Scunthorpe United (nyileh) 8 (0)
2014–2016 Walsall 78 (7)
2016–2019 Rotherham United 101 (5)
2019– Oxford United 34 (1)
Tim nasional
2011–2013 Republik Irlandia U-19 13 (2)
2012–2014 Republik Irlandia U-21 11 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16:08, 12 February 2021 (UTC).


Anthony Michael Forde (lair 16 November 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Oxford United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Oxford United" (PDF). English Football League. p. 52. Dibukak ing 24 October 2019.
  2. "Anthony Forde - Biography". oufc.co.uk. Oxford United F.C. Dibukak ing 6 March 2020.