Lemito, Pohuwato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lemito
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiGorontalo
KabupatènPohuwato
Kode Kemendagri75.04.02 Edit the value on Wikidata

Lemito iku kecamatan ing Kabupaten Pohuwato propinsi Gorontalo.

Kabupaten Pohuwato