Kuwé pon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pound cake
An almond pound cake
A pound cake with almonds
Woworan pokokFlour, butter, sugar, and eggs
VariasiAddition of flavorings or dried fruits
Buku masakan: Pound cake  Médhia: Pound cake

Kue pon yaiku salah sawijining jinis kue sing digawe tradisional kanthi pon saben patang bahan: glepung, mentega, endhog, lan gula . Kue pon umume dipanggang ing wajan utawa cetakan Bundt, lan disedhiyakake nganggo bubuk gula, kaca sing entheng, utawa kadang nganggo lapisan es.