Kuroda Sayako

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sayako
黒田清子
Putri Nori
Sayako Kuroda (biyen Putri Nori)
ing Expo 2005, 3 Agustus 2005
Lair (1969-04-18) 18 April 1969 (umur 54)
Tokyo, Jepang
GariniYoshiki Kuroda
BapaAkihito
IbuMichiko
PakaryanMantan Putri Jepang

Sayako Kuroda (basa Jepang: 黒田清子, Kuroda Sayako) (lair 18 April 1969; umur 54 taun), sadurunge diarani minangka Putri Sayako (紀宮清子内親王殿下, Nori-no-miya Sayako naishinnō denka), yaiku anak katelu lan putri tunggal saka Kaisar Akihito lan Maharani Michiko saka Jepang. Ia ngananggalke gelar kakaisaranne lan ninggalke Kaluwarga Kakaisaran Jepang sawise manten karo wong biasa, Yoshiki Kuroda, ing 15 November 2005.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • Kunaicho — Yang Mulia Putri Sayako
  • Kunaicho — Menjawab pertanyaan-pertanyaan pada hari ulang tahun Yang Mulia Putri Sayako (2005)
  • Hello! magazine — Artikel mengenai pernikahan Sayako dan Yoshiki Kuroda
  • BBC News — Pesta pernikahan

{{subst:#if:|}} [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:1969}}

|| UNKNOWN | MISSING = Taun lair ora ana {{subst:#switch:{{subst:uc:}}||LIVING=(wong urip)}}
| #default = Lair 1969

}}]] [[Kategori:{{subst:#switch:{{subst:uc:}}

|| LIVING  = Wong urip
| UNKNOWN | MISSING  = Taun pati ora ana
| #default = Pati 

}}]]