Kristen Stewart

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kristen Stewart
Kristen Stewart @ 2010 Academy Awards (cropped).jpg
Stewart at the 82nd Academy Awards
Lair Kristen Jaymes Stewart
(1990-04-09) 9 April 1990 (umur 26)
Los Angeles, California, U.S.
Pakaryan Actress
Taun aktif 1999–present
Sana jaringan kristenstewart.com
Tandha tangan
Kristen Stewart signature.svg

Kristen Stewart ingkang gadhahi asma lair Kristen Jaymes Stewart inggih punika lair ing Los Angeles, California, AS tanggal 9 April 1990. Sampun wonten luwih saking 17 film ingkang dipunperanaken piyambakipun. Bapak saking Kristen inggih punika manajer panggung teater lan dados produser TV Fox lan ibunipun inggih punika panyerat naskah saking Australia.

Karir Kristen Stewart[besut | besut sumber]

Kariripun dipunwiwiti saking film THE THIRTEENTH YEAR ingkang dipunproduksi Disney Channel TV . Piyambakipun nembe misuwur ing peran dados putra Jodie Foster ing film PANIC ROOM. Film sapanunggalipun inggih punika COLD CREEK MANOR, CATCH THAT KID, ZATHURA, lan TWILIGHT.[1]

Film saking Kristen Stewart[besut | besut sumber]

  1. 2012 Snow White and the Huntsman
  2. 2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (post-production)
  3. 2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
  4. 2011 On the Road (completed)
  5. 2010 Eclipse
  6. 2010 The Runaways
  7. 2010 Welcome to the Rileys
  8. 2009 New Moon
  9. 2009 Adventureland
  10. 2008 The Sarah Silverman Program. (TV series)
  11. 2008 Twilight
  12. 2008 Jumper
  13. 2008 What Just Happened
  14. 2008 The Yellow Handkerchief
  15. 2007 Cutlass (short)
  16. 2007 Into the Wild
  17. 2007 The Cake Eaters
  18. 2007 The Messengers
  19. 2007 In the Land of Women
  20. 2005 Zathura: A Space Adventure
  21. 2005 Fierce People
  22. 2004 Undertow
  23. 2004 Catch That Kid
  24. 2004 Speak
  25. 2003 Cold Creek Manor
  26. 2002 Panic Room
  27. 2001 The Safety of Objects
  28. 2000 The Flintstones in Viva Rock Vegas
  29. 1999 The Thirteenth Year (TV movie)

[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)
  2. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kristen_Stewart&oldid=832847"