Menyang kontèn

Klabang, Bandawasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klabang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKlabang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°48′50″S 113°55′04″E / 7.814°S 113.91783°E / -7.814; 113.91783Koordhinat: 7°48′50″S 113°55′04″E / 7.814°S 113.91783°E / -7.814; 113.91783
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBandawasa
Kodhe laladan
administrasi
35.11.14

Klabang iku kacamatan ing Kabupatèn Bandawasa.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.