Kim Jeffrey Kurniawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kim Kurniawan

Kiminggih punika pemain ball naturalisasi kang no setunggal ing Indonesia. Sakderenge puniku Kim dados warga negara Jerman, nanging Kim langkung milih dados warga negara Indonesia.

Profil saking Kim Jeffrey Kurniawan[besut | besut sumber]

Profil saking Kim inggih punika:

  1. Asma: Kim Jeffrey Kurniawan
  2. Papan/Tanggal Lair: Muhlaker, 23 Maret 1990
  3. Dhuwuripun: 167 cm
  4. Posisi: Gelandang tengah, kiwa lan tengen
  5. Kalih Sepuh: Petrus Irawan Kurniawan, Indonesia lan Uschi Kurniawan, Jerman.
  6. Urutan Kaluarga: kalih saking tiga saudara
  7. Pemain Favorit: Xavi Harnandez
  8. Club Favorit: Barcelona

Karier saking Kim Jeffrey Kurniawan[besut | besut sumber]

Karier saking Kim inggih punika:

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)[ http://www.bola.net/tim_nasional/kim-si-ramah-yang-bermimpi-main-di-indonesia.html www.bola.net](dipunitngali tanggal 14 Agustus 2011)