Pelita Bandung Raya mangsa 2014

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

 Pelita Bandung Raya taun 2014 iku dadi mangsa ka-25 kanggo sujarah club bal-balan iki lan mangsa ka-2 mèlu kompetisi Indonesia Super League minangka jeneng Pelita Bandung Raya.

Ulasan lan kridha[besut | besut sumber]

Pelita Bandung Raya nyéwa Dejan Antonić kanggo nggantèni Darko Janacković suwéné rong taun minangka pelatihé Pelita Bandung Raya, miwiti ing mangsa iki.[1] Pelita Bandung Raya munggahaké telung juru main saka akademi remaja kanggo gabung ing skuad senior mangsa iki.[2] Heri Susanto uga diunggahaké saka akademi remaja ing tanggal15 Juli taun 2014.[3]

Pelita Bandung Raya bisa munggah ana ing puteran ka-2 sawisé ngalahaké Persita Tangerang 3–1 ing tanggal  5 Sèptèmber taun 2014.[4] Ing tanggal  9 Sèptèmber taun 2014, Dejan Antonić nampa kontraké tekan rampung ing taun 2016.[5]

Pelita Bandung Raya bisa munggah ana ing semi final sawisé ngalahaké Persib Bandung 2–1 ing tanggal 30 Oktober 2014.[6] Pelita Bandung Raya kalah ing tetandhingan semi final sawisé kalah karo Persipura Jayapura 2–0 ing tanggal 4 Novèmber 2014, mungkasi mangsa 2014.[7]

Sumber[besut | besut sumber]

  1. "Dejan Antonic Latih PBR Dua Mangsa" (ing basa Indonesian). tribunnews.com. Dijupuk 24 November 2013. 
  2. "PBR Promosikan Tiga Pemain U-21" (ing basa Indonesian). pelitabandungraya.co. Dijupuk 24 November 2013. 
  3. "Heri Susanto Naik Kelas" (ing basa Indonesian). Dijupuk 12 August 2014. 
  4. "2 Eks Persija Jegal Langkah Macan Kemayoran ke-8 Besar" (ing basa Indonesian). Dijupuk 5 September 2014. 
  5. "PBR Perpanjang Kontrak Dejan" (ing basa Indonesian). Dijupuk 9 September 2014. 
  6. "Bungkam Persib, PBR ke Semifinal" (ing basa Indonesian). Dijupuk 4 November 2014. 
  7. "Kejutan PBR Terhenti di Semifinal Dijegal Persipura" (ing basa Indonesian). Dijupuk 4 November 2014.