Ketéla hias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     
Ketéla hias
Arya.ipomoea batatas margaritas.cikampek station. 2019.2.jpg
Ketéla hias ning pekarangan setasiyun
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Solanales
Famili: Convolvulaceae
Génus: Ipomoea
Spésies: I. batatas
Variety: Margarita
Jeneng binomial
Ipomoea batatas
L.

Ketéla rambat hias utawa uwi legi hias (Ipomoea batatas var. margarita L. ) iku varian tetuwuhan budidaya lan hias.

Kembang ketéla rambat.