Ketéla hias

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara Latin
     
Ketéla hias
Arya.ipomoea batatas margaritas.cikampek station. 2019.2.jpg
Ketéla hias ning pekarangan setasiyun
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Solanales
Famili: Convolvulaceae
Génus: Ipomoea
Spésies: I. batatas
Variety: Margarita
Jeneng binomial
Ipomoea batatas
L.

Ketéla rambat hias utawa uwi legi hias (Ipomoea batatas var. margarita L. ) iku varian tetuwuhan budidaya lan hias.

Kembang ketéla rambat.