Kembang kol kèju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cauliflower cheese
Cauliflower cheese side dish.jpg
Panggonan asalBritain
Woworan pokokCauliflower, cheese
Buku masakan: Cauliflower cheese  Médhia: Cauliflower cheese

Keju kembang kol minangka panganan tradisional Inggris. Bisa dipangan minangka panganan utama, kanggo nedha awan utawa nedha bengi, utawa minangka sajian . Keju kembang kol kalebu potongan kembang kol sing wis godhok cilik lan ditutup karo saus keju adhedhasar susu, sing luwih disenengi keju sing mateng (kayata cheddar ). Saus putih utawa saus keju cheddar sing luwih rumit sing dirasakake nganggo mustar Inggris lan pala uga bisa digunakake. Piring kasebut diwenehi keju grated (kadang dicampur karo remah roti) lan dipanggang ing oven kanggo ngrampungake.