Kecut lan legi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Iwak goreng jero saos asem lan asem
Kecut lan legi
Jeneng Cina
Cina 甜酸
Werdi literalSweet and sour
Jeneng Cina liyané
Cina 糖醋
Werdi literalSugar and vinegar
Cithakan:Infobox Chinese/Korean
Resep kepiting kecut lan legi

Legi lan kecut yaiku istilah umum sing nyakup maneka gaya saos, masakan lan cara masak. Umume digunakake ing Asia Wétan lan Asia Tenggara, lan digunakake ing Inggris wiwit Abad Pertengahan . Manis lan asem tetep kawentar ing Eropa lan Amerika.

Bal Bid-bid ( Tenpounder Pasifik ) sing legi lan asem
Laut asem lan asem
Iga babi sing legi lan asem

Referensi[besut | besut sumber]