Kebon Botani Kalmthout

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kebon Botani Kalmthout
noimage
Informasi Umum
Panggon Bèlgi
Koordinat -
Taun madeg 1857
Dioperasiaké Pamaréntah Bèlgi
Status -

Kebon Botani Kalmthout iku sawijining kebon botani sing manggon ing kutha Kalmthout, Bèlgi. Kebon botani iki diwiwiti kanthi nandur uwit déning Charles Van Geert ing taun 1857. Ing taun 1986, kebon botani iki dadi duwèké pamaréntah provinsi Antwerp, Bèlgi lan kabuka kanggo sapa waé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]