Kebon Botani Kalmthout

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebon Botani Kalmthout
noimage
Informasi Umum
PanggonBèlgi
Koordinat-
Taun madeg1857
DioperasiakéPamaréntah Bèlgi
Status-

Kebon Botani Kalmthout iku sawijining kebon botani sing manggon ing kutha Kalmthout, Bèlgi. Kebon botani iki diwiwiti kanthi nandur uwit déning Charles Van Geert ing taun 1857. Ing taun 1986, kebon botani iki dadi duwèké pamaréntah provinsi Antwerp, Bèlgi lan kabuka kanggo sapa waé.

Pranala njaba[besut | besut sumber]