Karl Drais

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gambar Karl Drais

Karl Drais ya iku tiyang kang nyiptakaké laufmachine uga bisa diarani sepédha rodha telu.[1] Prinsip kerja laufmachine iki kang banjur dadi cikal bakal sepédha rodha loro lan sepédha montor.[1] Karl Drais kang jangkepé Baron Karl Drais von Sauerbronn lair ing kutha Karlsurhe, Jerman tanggal 29 April 1785.[1] Drais, wiwit taun 1803-1805 sekolah arsitèktur, pertanian, lan fisika ing University of Heidelberg.[2] Dhèwèké uga nggabung dados pejabat kehutanan lan nyambi kerja dados guru ing lembaga perhutanan pribadi duwèké sedhuluré.[2] Taun 1810, Drais nampa gelar rimbawan nanging posisiné durung ditemtokaké.[2] Setaun sawisé dhèwèké diskors saka kerjaane, nanging tetep bisa nampa upah kerja, mula dhèwèké nduwé wektu kang akèh kanggo barang-barang panemoné.[2]

Panemon-Panemoné Drais[besut | besut sumber]

Drais bisa nglakokaké trobosan wigati, kang jebul dadi dhasar majuné sepedha jaman saiki.[2] Karo Von Drais hoby jaran diotak-atik saéngga duwé mékanisme kemudi ing rodha pérangan ngarep. Panemon iku isih rupa sepédha rodha telu nangil durung ana pedhalé.[2] Sepédha mau wis tau dianggo mlaku pisanan saka Mannheim tekan Schwetzinger Relaishaus rikala tanggal 12 Juni 1817.[1] Isih ana ing taun kang padha dhèwekè nglakoni perjalanan kang kapindho, saka Gernsbach tumuju Baden lan kutha-kutha sanès.[1] Karo njupuk tenaga gerak saka sikilé Von Drais bisa mlaku luwih rikat.[1] Dhèwèké ngarani kendaraané iku Draisienne.[1] Kedadéyan iki dhéwé diberitakaké ing koran lokal Jerman taun 1817.[1] Taun 1839, Kirkpatrik Macmilla nambahaké batang penggerak kang nyambungaké rodha buri lan rodha ngarep Draisienne.[1] sepédha Draisiene iki ora bisa suwé, amarga sawisé iku akèh metu jinis-jinis sepédha anyar kang luwih effisien malah ana kang wis nganggo pedhal (sanajan pedhal iku durung kaya pedhal jaman saiki).[3] Sanajan kaya ngono, sepédha gawéyané Karl Drais tetep kudu diacungi jempol, amérga wis bisa dadi tonggak metuné sepédha-sepédha modèrn ing donya.[3] Saliyanè nemu cikal bakal sepédha, taun 1821 Drais uga nemu mesin ketik kang dadi cikal bakal key board jaman saiki.[3]

Sèdané Karl Drais[besut | besut sumber]

Cilaka nyedaki Drais rikala ana rajapati lan pemenggalan Ludwig sand, ing taun 1820.[1] Bapaké Drais kang dadi hakim paling dhuwur ing Baden, ora gelem njaluk ngapura banjur anaké dicegat karo mahasiswa-mahasiswa ing Jerman.[1] Amerga iku, taun 1822-1827, Drais banjur pindah ing Brasil dadi pengawas tanah ing Fazenda duwéke George Heinrich von Langsdorff, nanging balik manèh ing Mannheim.[1] Drais banjur séda ing kutha kalairané, Karksruhe tanggal 10 Dhésèmber 1851.[1] Sawisé Prusia nglakokaké revolusi ing Baden, dhuwit pensiune Drais di sita kabèh kanggo mbayar biaya revolusi.[1]

Penghargaan kang di tampa Drais[besut | besut sumber]

  • Taun 1810 Karl Drais nampa gelar Rimbawan[1]
  • 12 Januari 1818 pikantuk gelar duke, banjur ditunjuk dadi Profesor Mekanika.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p Siapa Panemu Sepeda (dipunundhuh tanggal 6 Juni 2012)
  2. ^ a b c d e f Baron Karl Von Drais-Biografi Baron (dipunundhuh tanggal 9 Juni 2012)
  3. ^ a b c Karl Drais - biografi baru (dipunundhuh tanggal 6 Juni 2012)