Kanton Aargau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanton Aargau
Lambang Kanton Aargau
Peta Swiss nuduhaké Kanton Aargau
Ibu kutha Aarau
Wilayah 1404 km² (Peringkat ke-10)
Titik paling dhuwur Geissfluegrat 908 m
Cacah pedunung (2006) 579.489 (Peringkat ke-4)
413 /km²
Bergabung 1803
Singkatan AG
Basa Jerman
Eksekutif Regierungsrat (5)
Legislatif Grosser Rat (140)
Kuthamadya 232 buah
Distrik 11 Bezirke
Situs resmi www.AG.ch
Peta Kanton Aargau

Ngenani wuni iki Aargau  (basa Perancis: Argovie, basa Italia lan basa Romansh: Argovia) iku sawijining kanton ing Swiss sing jembar wewengkoné 1.404 km² lan padunung 550.900 jiwa (2003). Kutha krajané ya iku Aarau.

Kuthamadya[besut | besut sumber]

Ana 229 kuthamadya ing Aargau (Januari 2006):


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Aargau&oldid=1011231"