Kali Bosna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kali Bosna
Vue de ZENICA depuis la rivière BOSNA.jpg
Kapernah
Kahanan fisik
PungkasanéVrelo Bosne
Dawané271 km
Sumber kali Bosna ing saubengé Sarajevo.

Kali Bosna iku kali paling dawa katelu ing Bosnia-Herzegovina, lan kalebu salah siji saka kali utama ing nagara mau, bebarengan karo Kali Neretva lan Kali Vrbas; telu kali liyané ing Bosnia ya iku Una, Kali Sava, lan Kali Drina. Kali Bosna mili sadawaning 271 kilomèter (168 mil). Koordhinat: 45°04′00″N 18°28′01″E / 45.06667°N 18.46694°E / 45.06667; 18.46694