Kali Bosna

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Bosna (Босна)
Kali Bosna cedhak Visoko.
Kali Bosna cedhak Visoko.
Tuk Bosnia-Herzegovina
Sawangan Vrelo Bosne
Nagara sing diilèni Bosnia-Herzegovina
Dawa 271 km
Tlatah ilèn kali Danube
Sumber kali Bosna ing saubengé Sarajevo.

Kali Bosna iku kali paling dawa katelu ing Bosnia-Herzegovina, lan kalebu salah siji saka kali utama ing negara kasebut, bebarengan karo Kali Neretva lan Kali Vrbas; telu kali liyané ing Bosnia ya iku Una, Kali Sava, lan Kali Drina. Kali Bosna mili sadawaning 271 kilomèter (168 mil). Koordinat: 45°04′00″N 18°28′01″E / 45.06667°L 18.46694°W / 45.06667; 18.46694

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Bosna&oldid=830743"