Kali Éfrat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kali Eufrat ing Irak.

Kali Éfrat utawa Furat (Inggris: Euphrates, Arab: نهر الفرات) iku salah siji kali sing ana ing Mesopotamia (sijiné manèh Kali Tigris) sing mili saka Anatolia. Kali iki dawané watara 2,781 kilomèter (1,730 mil).