Parembugan:Kali Éfrat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Eufrat kuwi nulise cara Jawa sing bener piye ya? Pras wicara 08:26, 28 Agustus 2009 (UTC)

Ing Wikipedia Indonésia ditulis "Sungai Furat" mbokmenawa uga "Kali Furat" nanging kudu tak-deleng dhisik ing tèks Jawa. Contoné Alkitab basa Jawa. Ing buku sekolahan Jawa jaman mbiyèn biasané nulisé Eufraat kaya ing Basa Walanda. Meursault2004ngobrol 08:40, 28 Agustus 2009 (UTC)
Sampun kula tuwèni. Menawi ing Alkitab terjemah basa Jawi, sinerat "Kali Éfrat". Meursault2004ngobrol 16:48, 29 Agustus 2009 (UTC)

Kapirengipun langkung "jawi" tinimbang Eufrat :) Pras wicara 00:08, 30 Agustus 2009 (UTC)

Mangké kula tuwèni malih ing Ensiklopedi Indonesia. Meursault2004ngobrol 00:33, 31 Agustus 2009 (UTC)