Kain (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kain bisa duwé makna:

  1. Kain-sawijining bakal saka tenunan benang, benang kapas, sutra, utawa sintesis.
  2. Kain-kasilé tenunan kanggo upacara adat, kadhangkala sinonim klawan dodot.
  3. Kain (Alkitab) lan Habel-jeneng tokoh ing Alkitab, Kitab Purwaning Dumadi. Ing basa Arab karan Qabil.