Kahitna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kahitna
Gambar:Kahitna.jpg
Pratélan latar wuri
Saka {Bandung, Indonesia
Génre Pop, Jazz
Mangsa akarya 1986-saiki
Labèl Musica Studio's
Sana jaringan www.kahitna.net
Anggota Hedi Yunus (vocal)
Carlo Saba (vocal)
Mario Ginanjar (vocal)
Yovie Widianto (piano)
Doddy Is (bass)
Harry Suhardirman (percussion)
Budiana (drum)
Andrie Bayuadjie (guitar)
Bambang Purwono (keyboard)
Tilas anggota [[[Ronni Waluya|Ronny Waluya]] (vocal)-keluar 1997

KAHITNA punika grup band ingkang dipunketuani déning Yovie Widianto lan dipunadegaken langkung saking kalih dasawarsa punika ingkang taksih gadhah karya tembang-tembang sawatawis. KAHITNA saged nggabungaken jazz, pop, fussion lan etnik. Soulmate inggih punika naminipun kanggé para fans punika.

Grug punika dipunadegaken ing Bandung tanggal 24 Juni 1986, tembung KAHITNA punika dipendhet saking tembung basa Filipina lan tegesipun "sanadyan makaten".

Diskografi[besut | besut sumber]

Album Studio
Album Kompilasi