Menyang kontèn

Kabiskopan Mouila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Mouila

Dioecesis Muilaën(sis)
Lokasi
NagaraGabon
MetropolitanLibreville
Statistik
Amba59.035 km2 (22.794 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
115,800
46,200 (39.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopMathieu Madega Lebouakehan

Kabiskopan Mouila (Latin: Muilaën(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Mouila, provinsi grejawi Libreville, Gabon.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 11 Dhesember 1958: Didegake minangka Kabiskopan Mouila saka Kabiskopan Libreville

Sumber[besut | besut sumber]