Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Libreville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Libreville

Liberopolitanus
Lokasi
Nagara Gabon
Statistik
Amba41.370 km2 (15.973 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
553,777
289,500 (52.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopBasile Mvé Engone

Kabiskopan Agung Libreville yaiku tahta Metropolitan provinsi grejawi Latin sing kalebu kabeh Gabon. Tahta episkopal katedrale menika Cathédrale Notre Dame de l’Assomption saka Libreville, ibu kutha nasional, sing uga nduweni bekas katedral sing nduweni jeneng sing padha (kalorone didedikasike marang Kamunggahan Maria).

Kabiskopan sufragan[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 0°24′10″N 9°26′11″E / 0.4028°N 9.4364°E / 0.4028; 9.4364