Menyang kontèn

Kabiskopan Franceville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Franceville

Dioecesis Francopolitan(us) in Gabone
Lokasi
Nagara Gabon
MetropolitanLibreville
Statistik
Amba61.927 km2 (23.910 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
287,045
82,150 (28.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLowong

Kabiskopan Franceville (Latin: Francopolitan(us) in Gabone) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Franceville, provinsi grejawi Libreville, Gabon.

Riwayat[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 1°37′54″S 13°36′28″E / 1.6318°S 13.6077°E / -1.6318; 13.6077