Menyang kontèn

Kabiskopan Mao-Monte Cristi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keuskupan Mao-Monte Cristi

Dioecesis Maoënsis–Montis Christi
Lokasi
NagaraRepublik Dominika
Provinsi grejawiProvinsi Santiago de los Caballeros
MetropolitanMao
Statistik
Amba4.841 km2 (1.869 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
400,000
380,000 (95%)
Paroki22
Informasi
DenominasiKatolik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké16 Januari 1978 (46 tahun lalu)
KatedralKatedral Salib Kudus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
UskupDiómedes Antonio Espinal de León
Peta

Kabiskopan Mao–Monte Cristi (Latin: Dioecesis Maoënsis–Montis Christi) (didegake ing 16 Januari 1978) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Santiago de los Caballeros.

Ordinaris[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of Mao-Monte Cristi". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-15.