Menyang kontèn

Kabiskopan San Pedro de Macorís

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Pedro de Macorís

Dioecesis Sancti Petri de Macoris
Lambang
Lokasi
NagaraRepublik Dominika
Provinsi grejawiProvinsi Santo Domingo
MetropolitanSan Pedro de Macorís
Statistik
Amba2.588 km2 (0.999 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
581,000
492,000 (84.7%)
Paroki20
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Latin
Didegaké1 Februari 1997 (27 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Petrus Rasul
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSantiago Rodríguez Rodríguez
Peta

Kabiskopan San Pedro de Macorís (Latin: Dioecesis Sancti Petri de Macoris) (didegake ing 1 Februari 1997) yaiku kabiskopan suffragan saka Kabiskopan Agung Santo Domingo.

Ordinaris[besut | besut sumber]

Pranala jaba lan referensi[besut | besut sumber]

  • "Diocese of San Pedro de Macorís". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-02-15.