Késèt

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Késèt kang ana ing ngarep lawang

Késèt punika piranti utawi alat kagem ngésèt utawi nduwèni pigunan kangge ngresiki dhasaré sikil, sepatu utawi srandal.Késèt bisa digawe sak wangun bahan arupa werna, kayata : sepet klapa,plastik,kain,waja ingkang dipun rankai dados satunggal kasatuan uga nduwèni mupangat

Wujud Késèt ngalami arubah wujud déning wangun wujud utawa bahan utama uga disain kang ditampilake kangge ngepasake kalian model kang nembe dibetahake déning masyakarat umumé.Késèt uga ngadahi wujud pesagi dawa,bunder, utawa wujud liyane kang umum.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Késèt&oldid=984482"