Késèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Késèt kang ana ing ngarep lawang

Késèt punika piranti utawi piranti kagem ngésèt utawi duwé pigunan kanggé ngresiki dhasaré sikil, sepatu utawi srandal.Késèt bisa digawe sak wangun bahan arupa warna, kaya ta: sepet klapa,plastik,kain,waja ingkang dipunrankai dados satunggal kasatuan uga duwé mupangat

Wujud Késèt ngalami arubah wujud déning wangun wujud utawa bahan utama uga disain kang ditampilake kanggé ngepasake kaliyan model kang nembé dibetahake déning masyakarat lumrahé.Késèt uga ngadahi wujud pesagi dawa,bunder, utawa wujud liyané kang umum.

Pranala njaba[besut | besut sumber]