Kélor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kélor
Moringa oleifera sg.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Ordho: Brassicales
Famili: Moringaceae
Génus: Moringa
Spésies: M. oleifera
Jeneng binomial
Moringa oleifera
Sinonim

Moringa pterygosperma, Gaertn.[1]

Tanduran Kelor (Moringa oleifera) sijining spesies saka suku Moringaceae. Tanduran iki bisa nduweni dhuwur watara 7-11 meter. Godhonge lonjong cilil-cilik, kasusun majemuk, bisa kaguakake dadi kluban lan tamba. Kembange kang aran limaran werna putih semu kuning, terus-terusan ora kenal mangsa, sahengga wohe kang disebut klenthang uga ana terus.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ [http://www.iptek.net.id/ind/pd_tanobat/view.php?mnu=2&id=144 Kelor TANAMAN OBAT INDONESIA (diunduh 15 Februari 2014
Klenthang kang wis garing