Kélor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kélor
Moringa oleifera sg.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Ordho: Brassicales
Famili: Moringaceae
Génus: Moringa
Spésies: M. oleifera
Jeneng binomial
Moringa oleifera
Sinonim

Moringa pterygosperma, Gaertn.[1]

Tuwuhan Kelor (Moringa oleifera) sijining spésies saka suku Moringaceae. Tuwuhan iki bisa duwé dhuwur watara 7-11 mèter. Godhonge lonjong cilil-cilik, kasusun majemuk, bisa kaguakake dadi kluban lan tamba. Kembange kang aran limaran warna putih semu kuning, terus-terusan ora kenal mangsa, sahengga wohe kang karan klenthang uga ana terus.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Klenthang kang wis garing