Brassicales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Brassicales
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Brassicales
Suku

pirsani tèks.

Brassicales utawa Capparales iku salah siji bangsa etanduran ngembang sing klebu jroning klad eurosids II, rosids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II).

Suku/familia[sunting | sunting sumber]

Miturut sistem APG II, bangsa iki nyakup suku-suku:

Jroning sistem Cronquist, Brassicales dijenengi Capparales, lan mung nyakup Brassicaceae, Capparaceae, Tovariaceae, Resedaceae, lan Moringaceae. Suku-suku liyané kasebar ing manéka bangsa liya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brassicales&oldid=880444"