Brassicales

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Brassicales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Brassicales
Suku

pirsani tèks.

Brassicales utawa Capparales iku bangsa etanduran ngembang sing klebu jroning klad eurosids II, rosids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II).

Suku/familia[besut | besut sumber]

Miturut sistem APG II, bangsa iki nyakup suku-suku:

Jroning sistem Cronquist, Brassicales dijenengi Capparales, lan mung nyakup Brassicaceae, Capparaceae, Tovariaceae, Resedaceae, lan Moringaceae. Suku-suku liyané kasebar ing manéka bangsa liya.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brassicales&oldid=1031385"