Brassicales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Brassicales
Alliaria petiolata.jpeg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Brassicales
Suku

pirsani tèks.

Brassicales utawa Capparales iku bangsa etanduran ngembang sing kalebu sajeroning klad eurosids II, rosids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II).

Suku/familia[besut | besut sumber]

Miturut sistem APG II, bangsa iki nyakup suku-suku:

Sajeroning sistem Cronquist, Brassicales dijenengi Capparales, lan mung nyakup Brassicaceae, Capparaceae, Tovariaceae, Resedaceae, lan Moringaceae. Suku-suku liyané kasebar ing manéka bangsa liya.