Menyang kontèn

Joe Mattock

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Joe Mattock
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph William Mattock[1]
Tanggal lair (1990-05-15) 15 Mèi 1990 (umur 34)
Papan lair Leicester, Inggris
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Rotherham United
Angka 3
Karir nom
2004–2007 Leicester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2009 Leicester City 66 (1)
2009–2012 West Bromwich Albion 29 (0)
2011Sheffield United (nyileh) 13 (0)
2011–2012Portsmouth (nyileh) 7 (0)
2012Brighton & Hove Albion (nyileh) 15 (1)
2012–2015 Sheffield Wednesday 57 (2)
2015– Rotherham United 194 (4)
Tim nasional
2006–2007 Inggris U-17 1 (0)
2007–2009 Inggris U-19 13 (1)
2007–2009 Inggris U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:03, 20 October 2021 (UTC).


Joseph William Mattock (lair 15 Mei 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Rotherham United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Rotherham United" (PDF). English Football League. kc. 61. Dibukak ing 26 October 2019.