Joao Mario

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joao Mario ndhik tim bal-balan Portugal taun 2012

Joao Mario iku juru main bal-balan sing nduwé jeneng dawa ya iku Joao Mario Eduardo Naval Costa.[1] Pemain sing dhuwuré 178 cm iku lair ndhik Portugal tanggal 19 Januari 1993.[1] Piyambaké main ndhik posisi juru main tengah.[1]

Ndèk Piala Éropah taun 2016 sing ana ing Perancis piyambaké nggawé kaos sing nomeré 10.[2] Nanging piyamabké ora tampil canggung karo nomer sing tau digawé Rui Costa, Deco, lan Joao Moutinho iku.[2] Piyambaké ndhik kompetisi iku tampil apik kaya juru main sing wis nduwè pengalaman.[2] Piyambaké main ndhik mburiné juru main bintang kaya ta Nani lan Cristiano Ronaldo.[2] Sakdawané turnamen piyambaké dadi juru main sing paling akèh mènèhi operan kunci kanggo Portugal ya iku sangang operan kunci.[2]

Kariré[besut | besut sumber]

2016/2017 Sporting Lisboa[3]

2015/2016 Sporting Lisboa[3]

2014/2015 Sporting Lisboa[3]

2013/2014 Setubal[3]

2013/2014 Sporting B[3]

2012/2013 Sporting B[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "Joao Mario". www.goal.com. Dijupuk 27 August 2016. 
  2. a b c d e "Lima Pemuda yang Mencuri Perhatian di Piala Éropah 2016". www.panditfootball.com. Dijupuk 27 August 2016. 
  3. a b c d e f "Joao Mario". www.flashscore.co.id. Dijupuk 27 August 2016.