Jimmy Keohane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jimmy Keohane
Jimmy Keohane.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Clifford John Keohane[1]
Tanggal lair (1991-01-22) 22 Januari 1991 (umur 30)
Papan lair Aylesbury, Buckinghamshire, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Rochdale
Angka 13
Karir nom
2000–2006 Belvedere
2006–2008 Evergreen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 Wexford Youths 34 (6)
2010–2011 Bristol City 0 (0)
2010Clevedon Town (nyileh) 5 (1)
2011–2015 Exeter City 81 (9)
2015–2016 Woking 15 (2)
2016 Sligo Rovers 31 (2)
2017–2018 Cork City 62 (10)
2019– Rochdale 49 (3)
Tim nasional
2009–2010 Republik Irlandia U-19 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:54, 2 December 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:04, 6 January 2019 (UTC)

James Clifford John Keohane (lair 22 Januari 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Rochdale.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The Football League Retained List". The Football League. 12 June 2015. Dibukak ing 16 June 2015.