Jhon van Beukering

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jhonny van Beukering
250px
Jhon van Beukering saat bermain untuk Feyenoord.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jhon van Beukering
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)[1]
Posisi main Striker
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Jaya FC
Angka 29
Karir nom
Velpse Boys
VVO
De Graafschap
Vitesse
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2004 Vitesse 49 (8)
2002–2003Zwolle (Pinjaman) 6 (2)
2004–2007 De Graafschap 92 (49)
2007–2010 N.E.C. 47 (15)
2009–2010De Graafschap (Pinjaman) 9 (2)
2010 Go Ahead Eagles 4 (1)
2010–2011 Feyenoord 3 (0)
2011– Pelita Jaya FC 2 (0)
Tim nasional
2012 Indonésia Indonésia 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:49, 30 Januari 2011 (UTC).


Jhon "Jhonny" van Beukering (lair ing Velp, Gelderland, 29 Sèptèmber 1983; umur 35 taun) inggih punika tiyang pèmain sèpak bola Walandi saking kèturunan (Eurasia) Indo, ing wèkdhal punika piyambakipun main kanggé Pelita Jaya FC ing Liga Super Indonésia. ing limrahipun gadhah posisi dados striker.

Karier[besut | besut sumber]

Vitesse[besut | besut sumber]

Saksampune maen kanggé pinten-pinten klub amatir, Vitesse ningali bakatipun, lan katarik akademi remaja Vitesse sasampunipun pinten-pinten penampilkan ageng ing tim remaja De Graafschap. ing mangsa 2000/2001 piyambakipun damel debut ingkang wiwitan kanggé skuat utami Vitesse. Van Beukering nyetak 2 gol ing 3 tetandhingan ing wekdal punika piyambakipun main ing mangsa punika. Mangsa salajengipun piyambakipun angsal panggènan ing lineup ing wiwit kanggé klub lan nyetak 3 gol.[3]

ing mangsa 2002/2003 piyambakipun hampir boten naté dipunmainaken (namung 6 kali), ngantos piyambakipun dipunselehake ing FC Zwolle. Di FC Zwolle piyambakipun ugi mainaken 6 tetandhingan, nyetak 2 gol. Mangsa salajengipun pinjaman ing FC Zwolle dipunperpanjang, lan Van Beukering uyetak 3 gol ing 14 tetandhingan.

De Graafschap[besut | besut sumber]

Van Beukering bali ing mantan klubipun De Graafschap ing liburan mangsa dingin. kaliyan 9 gol ing 11 tetandhingan punika mainaken peran ingkang wigati ing De Graafschap promosi kanggé Eredivisie ing pungkasan mangsa 2003 utawi 2004. Di Eredivisie punika rmain 31 tetandhingan kanggé De Graafschap, nyetak 9 gol. ing mangsa pungkasana piyambakipun cedera lutut berat lan boten saged main ngantos langkung saking setengah taun.

De Graafschap, ingkang salajengipun terdegradasi, saged balik ngginakaken jasa Van Beukering sak sampune paruh mangsa Eerste Divisie. Van Beukering balik nyetak gol segera balikpun piyambakipun saking cedera.

Feyenoord[besut | besut sumber]

Ing wiwit wulan Dhésèmber,piyambakipun neken kontrak kaliyan ((Feyenord)). Jhon van Beukering inggih punika juru main Feyenoord.

Pelita Jaya FC[besut | besut sumber]

Sak sampune main ing Feyenoord, Jhon van Beukering dipunlaporaken sampun napok asmani kontrak 3 taun kaliyan klub asal Indonésia Pelita Jaya FC.[4] punika badhé wiwit main kaliyan mereka ing Liga Super Indonésia 2011-12. [5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Jhonny van Beukering
  2. "Jhonny van Beukering". VI. Diarsip saka sing asli ing 2013-01-12. Dijupuk 2010-02-17. 
  3. "Jhonny van Beukering" (ing basa Dutch). Voetbal International. Diarsip saka sing asli ing 2013-01-12. Dijupuk 2010-02-09. 
  4. http://www.bola.net/indonesia/jhon-van-beukering-resmi-gabung-pelita-8b3b64.html
  5. http://www.thenational.ae/sport/football/feyenoord-recruit-van-beukering