Jeffrey Bruma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeffrey Bruma
Jeffrey Bruma
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jeffrey Kevin van Homoet Bruma[1]
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Bèg tengah, bèg tengen
Katerangan klub
Tim saiki
Leicester City
(silihan saka Chelsea)
Angka 12
Karir nom
2006–2007
2007–2009
Feyenoord
Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–saiki
2011–saiki
Chelsea
Leicester City (silihan)
4 (0)
4 (0)
Tim nasional
2010–saiki
2009–saiki
2010–saiki
U-19 Nèderlan
U-21 Nèderlan
Nèderlan
2 (0)
9 (0)
1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 24 Fèbruari 2011, 11.57 UTC.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 31 Agustus 2010, 16.00 UTC

Jeffrey Bruma (lair ing Rotterdam, Holland Kidul, Nèderlan, 13 Novèmber 1991; umur 27 taun) wujud sawijining juru main bal-balan Walanda. Panjenengané bisa minangka bèg tengah utawa bèg tengen. Saiki dhèwèké main kanggo Leicester City kanthi status silihan saka Chelsea, sarta kanggo Nèderlan.

Karièr[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Jeffrey Bruma wis main kanggo Chelsea wiwit taun 2009. Nanging, wiwit 2011, dhèwèké disilihké menyang Leicester City

Internasional[besut | besut sumber]

Jeffrey Bruma wis main kanggo tim nasional U-19 Nèderlan, U-21 Nèderlan, lan Nèderlan Nèderlan, nanging durung nyithak gol.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com (Liga Utama Inggris). 2010-09-01. Dijupuk 2010-09-01. 
  2. "Jeffrey Bruma". ESPNsoccernet. Dijupuk 26 October 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Leicester City