Jan Žambůrek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jan Žambůrek
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jan Žambůrek[1]
Tanggal lair (2001-02-13) 13 Fèbruari 2001 (umur 20)
Papan lair Republik Ceko
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Brentford)
Angka 13
Karir nom
2009–2015 Bohemians 1905
2015–2018 Slavia Prague
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Brentford 17 (0)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 4 (0)
Tim nasional
2016 Republik Ceko U-15 4 (0)
2016–2017 Republik Ceko U-16 14 (2)
2017–2018 Republik Ceko U-17 5 (1)
2018–2019 Republik Ceko U-18 13 (1)
2019– Republik Ceko U-19 9 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:03, 11 November 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11:55, 27 February 2020 (UTC)

Jan Žambůrek (lair 13 Februari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Ceko sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Brentford" (PDF). English Football League. p. 12. Dibukak ing 19 September 2020.
  2. "Jan Zamburek – Midfielder – First Team". Brentford FC (ing basa Inggris). Dibukak ing 9 August 2018.