James Rowland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
James Rowland
Katerangan priangga
Jeneng dawa James Thomas Rowland[1]
Tanggal lair (2001-12-03) 3 Dhésèmber 2001 (umur 20)
Dhuwur 1.65 m (5 ft 5 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Barwell
(nyileh soko Shrewsbury Town)
Karir nom
West Bromwich Albion
Shrewsbury Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Shrewsbury Town 0 (0)
2020Aberystwyth Town (nyileh) 3 (0)
2020–Barwell (nyileh) 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:19, 8 November 2020 (UTC).


James Thomas Rowland (lair 3 Desember 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 13 July 2019.
  2. "Profile". Shrewsbury Town F.C. Dibukak ing 4 September 2019.