Jack Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jack Taylor
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Henry Philip Taylor[1]
Tanggal lair (1998-06-23) 23 Juni 1998 (umur 23)[2]
Papan lair Hammersmith, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Peterborough United
Angka 8
Karir nom
2005–2012 Chelsea
2012–2016 Barnet
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2020 Barnet 106 (13)
2016Hampton & Richmond Borough (nyileh) 7 (0)
2020– Peterborough United 33 (5)
Tim nasional
2019–2020 Republik Irlandia U-21 7 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:40, 9 February 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19:23, 18 November 2020 (UTC)

Jack Henry Philip Taylor (lair 23 Juni 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Peterborough United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. http://www.efl.com/news/article/2016/efl-club-retained-and-released-lists-published-3151313.aspx
  2. a b "Jack Taylor". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 16 July 2018.