Menyang kontèn

Nathan Thompson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nathan Thompson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Nathan Michael Thompson[1]
Tanggal lair (1990-11-09) 9 Novèmber 1990 (umur 33)[2]
Papan lair Chester, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.77 m)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Peterborough United
Angka 4
Karir nom
0000–2008 Swindon Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2017 Swindon Town 167 (4)
2017–2019 Portsmouth 67 (0)
2019– Peterborough United 33 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 February 2020 (UTC).


Nathan Michael Thompson (9 November 1990) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Peterborough United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club retained and released lists published". English Football League. 23 June 2016. Dibukak ing 6 January 2018.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Nathan Thompson". Portsmouth F.C. Diarsip saka sing asli ing 28 August 2018. Dibukak ing 30 June 2018.