Reece Brown

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Reece Brown
Reece Brown.jpg
Brown main kanggoBirmingham City ing Agustus2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Reece Glen Brown[1]
Tanggal lair (1996-03-03) 3 Maret 1996 (umur 26)[2]
Papan lair Dudley, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Peterborough United
(nyileh soko Huddersfield Town)
Angka 12
Karir nom
Sedgley White Lions
2006–2013 Birmingham City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2017 Birmingham City 16 (0)
2014Notts County (nyileh) 3 (0)
2017Chesterfield (nyileh) 2 (0)
2017–2019 Forest Green Rovers 78 (13)
2019– Huddersfield Town 0 (0)
2020Peterborough United (nyileh) 10 (0)
2020–Peterborough United (nyileh) 22 (1)
Tim nasional
2011–2012 Inggris U-16 5 (0)
2012 Inggris U-17 5 (1)
2014 Inggris U-18 3 (0)
2015 Inggris U-20 6 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:13, 16 February 2021 (UTC).


Reece Glen Brown (lair 3 Maret 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Peterborough United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Huddersfield Town" (PDF). English Football League. p. 32. Dibukak ing 21 October 2019.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Reece Brown". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 29 June 2018.