Istilah bagéan anatomi sing asal saka jeneng wong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki daftar istilah bagéan anatomi sing dijenengaké saka jeneng wong.

Daftar iki diurut jeneng wong. Conto: lengkungan Henle dilebokaké ing daftar H dudu L.

A[sunting | besut sumber]

B[sunting | besut sumber]

C[sunting | besut sumber]

D[sunting | besut sumber]

E[sunting | besut sumber]

F[sunting | besut sumber]

G[sunting | besut sumber]

H[sunting | besut sumber]

K[sunting | besut sumber]

L[sunting | besut sumber]

M[sunting | besut sumber]

O[sunting | besut sumber]

P[sunting | besut sumber]

R[sunting | besut sumber]

S[sunting | besut sumber]

T[sunting | besut sumber]

V[sunting | besut sumber]

W[sunting | besut sumber]

Z[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]