Istilah bagéan anatomi sing asal saka jeneng wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing ngisor iki pratélan istilah pérangan anatomi sing dijenengaké saka jeneng wong. Cithakan:Pratélan isi horisontal Pratélan iki diurut jeneng wong. Conto: lengkungan Henle dilebokaké ing pratélan H dudu L.

A[besut | besut sumber]

B[besut | besut sumber]

C[besut | besut sumber]

D[besut | besut sumber]

E[besut | besut sumber]

F[besut | besut sumber]

G[besut | besut sumber]

H[besut | besut sumber]

K[besut | besut sumber]

L[besut | besut sumber]

M[besut | besut sumber]

O[besut | besut sumber]

P[besut | besut sumber]

R[besut | besut sumber]

S[besut | besut sumber]

T[besut | besut sumber]

V[besut | besut sumber]

W[besut | besut sumber]

Z[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]