Istilah bagéan anatomi sing asal saka jeneng wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngisor iki pratélan tetembungan pligi pérangan ragawidya sing dijenengaké saka jeneng wong. Cithakan:Pratélan isi horisontal Pratélan iki diurut kanthi jeneng wong. Conto: lengkungan Henle dilebokaké ing pratélan H dudu L.

A[besut | besut sumber]

B[besut | besut sumber]

C[besut | besut sumber]

D[besut | besut sumber]

E[besut | besut sumber]

F[besut | besut sumber]

G[besut | besut sumber]

H[besut | besut sumber]

K[besut | besut sumber]

L[besut | besut sumber]

M[besut | besut sumber]

O[besut | besut sumber]

P[besut | besut sumber]

R[besut | besut sumber]

S[besut | besut sumber]

T[besut | besut sumber]

V[besut | besut sumber]

W[besut | besut sumber]

Z[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]