Identity Thief

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Identity Thief
Gambar:Identity Thief Poster.jpg
Poster resmi
Disutradarani Seth Gordon
Diprodhuseri Scott Stuber
Pamela Abdy
Diskénariyoni Craig Mazin
Carita déning Jerry Eeten
Craig Mazin
Dibintangi Jason Bateman
Melissa McCarthy
Dimusiki Christopher Lennertz
Sinématografi Javier Aguirresarobe
Dibesut déning Peter Teschner
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Universal Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 8, 2013 (2013-02-08)
Suwéné
112 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $35 Juta[2]
Kalarisan $174 Juta[2]

Identity Thief nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Seth Gordon adhedhasar saking skénario anggitanipun Craig Mazin. Scott Stuber sesarengan Pamela Abdy ngayahi jejibahan minangka juru damel. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Faverau, Amanda Peet, Genesis Rodrigues, lan sanèsipun. Identity Thief kababar ing surya 8 Februari 2013 déning Universal Pictures. Dumugi pungkas panggiyaran, filem ingkang nelasaken ardhana $35 yuta, punika kasil ngempalaken arta dumugi $174 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]