Identity Thief

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Identity Thief
Barkas:Identity Thief Poster.jpg
Poster resmi
DisutradaraniSeth Gordon
DiprodhuseriScott Stuber
Pamela Abdy
DiskénariyoniCraig Mazin
Carita déningJerry Eeten
Craig Mazin
DibintangiJason Bateman
Melissa McCarthy
DimusikiChristopher Lennertz
SinématografiJavier Aguirresarobe
Dibesut déningPeter Teschner
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningUniversal Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 8, 2013 (2013-02-08)
Suwéné
112 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$35 Juta[2]
Kalarisan$174 Juta[2]

Identity Thief nggih punika filem drama komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Seth Gordon adhedhasar saking skénario anggitanipun Craig Mazin. Scott Stuber sesarengan Pamela Abdy ngayahi jejibahan minangka juru damel. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Faverau, Amanda Peet, Genesis Rodrigues, lan sanèsipun. Identity Thief kababar ing surya 8 Februari 2013 déning Universal Pictures. Dumugi pungkas panggiyaran, filem ingkang nelasaken ardhana $35 yuta, punika kasil ngempalaken arta dumugi $174 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "IDENTITY THIEF (15)". British Board of Film Classification. 2013-02-05. Retrieved 2013-02-05.
  2. a b Identity Thief ing Box Office Mojo

Pranala njawi[besut | besut sumber]