Jason Bateman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jason Bateman
Jason Bateman 2011.jpg
LairJason Kent Bateman
(1969-01-14) Januari 14, 1969 (umur 52)
Rye, New York, Amérika Sarékat
PakaryanAktor
Taun aktif1999–saiki

Jason Bateman (lair 14 Januari 1969) ya iku aktor, prodhuser filem, juru rias artis, lan musikus saka Amérika Sarékat.