ISO 15924

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

ISO 15924, Codes for the representation of names of scripts, mratélakaké rong sèt kodhe tumrap manéka aksara. Saben aksara diwènèhi nomer urut lan kodhe patang digit.

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala jaba[besut | besut sumber]


ISO 15924
Arab | Cyrl | Hani | Latf | Latn | Phnx | Sgnw | Syrc
List of ISO 15924 codes
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ISO_15924&oldid=1097702"