ISO 690

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

ISO 690 iku standar ISO tumrap rujukan bibliografi ing sawijining dhokumèn utawa sajinisé.[1] Iki kalebu dhokumèn èlèktronik, lan nuduhaké èlemèn sing dilebokaké jroning réferènsi ing dhokumèn sing kababar, lan urutané. Pratandha wacan lan gaya ora kalebu ing standar iki.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cathetan lan réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Lua error nèng package.lua larik 80: module 'Modul:Citation/CS1/Suggestions' not found.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ISO_690&oldid=1029283"