ISO 690

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

ISO 690 iku standar ISO tumrap rujukan bibliografi ing sawijining dhokumèn utawa sajinisé.[1] Iki kalebu dhokumèn èlèktronik, lan nuduhaké èlemèn sing dilebokaké jroning réferènsi ing dhokumèn sing kababar, lan urutané. Pratandha wacan lan gaya ora kalebu ing standar iki.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Cathetan lan réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Stayton, Bob (2007). "Customizing bibliography output". DocBook XSL: The Complete Guide (4th ed.). Santa Cruz, California: Sagehill Enterprises. ISBN 978-0-9741521-3-4.  Paramèter |month= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=ISO_690&oldid=1029283"