Standar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Standar utawa jangkepé standar tèknis iku siji norma utawa sarat kang racaké awujud dhokumèn formal kang nata kritéria, métodha, prosès lan praktik rékayasa utawa tèknik kanthi sragam.

Uga delengen[besut | besut sumber]