Standar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Standar utawa jangkepé standar tèknis iku sawijining norma utawa sarat kang racaké awujud dhokumèn formal kang nata kritéria, métodha, prosès lan praktik rékayasa utawa tèknik kanthi sragam.

Uga delengen[besut | besut sumber]